Mariam Hamad

Just another WordPress site

Mariam Portfolio

Forside

Mariam Hamad

Design portfolio


Se portfolio

Portfolio


Lydmor App – Prototype

Logo – Mobil Hjørnet
Coming soon – Candy Drops

Styleguide – HAMAD DESIGNS
Coming soon – Poster

Projekt 2020 – Friihof+siig

Produkt billeder

Scandinavian Growth Creators

Menu – Chocola Vanilia

Logo – Chocola Vanilia

Om mig

Mit navn er Mariam Ali Hamad. Jeg er 19 år og bor i Holstebro. I øjeblikket læser jeg min drømmeuddannelse multimediedesign på Erhvervsakademi Herning. Jeg er en udadvendt person med masser af energi, jeg elsker nye udfordringer og så går jeg aldrig ind i et projekt uden at gøre det 100% færdigt. Som multimediedesigner arbejder jeg med forskellige arter af digitale løsninger. Arbejder med grafiske løsninger både billeder og videoer. Der hvor jeg er mest er kreativ er i design delen. Jeg bruger en del tid i Adobe Illustrator og InDesign, og elsker at udvikle grafiske elementer. Som designer elsker jeg at tegne, og kan godt lide, når tegningerne er pæne og simple. Kontakt mig venligst for mit CV.


Hent CV

Kompetencer


Web design

Jeg arbejder  med vedligeholdelse af hjemmesider, og ikke mindst brugervenligt webdesign, jeg arbejder med DreamWeaver og WordPress. Mockup og Prototyper arbejder jeg også med i Adobe XD og Photoshop. 

Illustration

Jeg bruger en del tid på at tegne og male, da det er der jeg finder ro. Med noget musik i ørene og en kop te 

Content Creation

Jeg elsker at bruge tid på at lave forskellige indhold til So-Me. Bruger tid på video redering, og tage billeder af produkter eller personer. 

Kommunikation

Har viden om hvordan man retter et projekt til den rigtige målgruppe og kommunikere korrekt til det specifikke segment gennem diverse platforme 

Kontakt mig i dag!

[contact-form-7 id=”201″ title=”Min kontaktformular”]

Følg med på instagram 😀